Baby sling Peach - size 7
5 Reviews | Add review

Lovely, ultra-soft, ergonomic and beautiful woven sling, made of 100% ORGANIC cotton in wonderful Peach colour. This is a limited edition.

Depends on destination

1-2 working days

EAN

 

€ 79,99 *
€ 49,99 *
Price per unit

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

| More

Do you have a question about this product?

Ask us your question

It feels great to carry your baby in our baby sling. This Pure Baby Peach baby sling is made of 100% ORGANIC cotton (225 gr/m²).  When you buy one, it immediately feels ultra-soft. Furthermore, our baby slings are extremely comfortable for both parent and baby and are user-friendly. The high quality fabric and beautiful colours make it a real fashion accessory for trendy parents. In short, the Pure Baby Love baby sling is a real must-have for you and your little one.

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Natasja - 08-12-2019 17:21

Tijdens mijn zwangerschap een Tula draagzak gekocht omdat mijn man aangaf met een doek niet te willen/durven dragen. Maar tijdens het gebruikt merkte ik dat dit niet werkte voor mij, ik ervoer het dragen als een heuse last en was meer aan het stoeien met de draagzak dan dat ik ervan kon genieten. Uiteindelijk dus toch voor mijzelf deze draagdoek besteld en wat een verademing zeg! Ik heb nu veel meer het idee dat mijn lichaam gesteund wordt ik het dragen van ons kleine meisje. Daarnaast is het stofje ook mooi van kleur en lekker ademend! Ideale draagdoek dus!

Anna - 13-05-2019 07:56

Een fijne doek. Heerlijk van organisch katoen. Fijn om te weten dat de stof veilig is voor kindjes, want de kleine, nu 5 maanden, sabbelt overal op 😉

Soraya - 11-05-2019 21:53

Echt een heerlijke doek! Zacht, mooie rijke kleur en eenvoudig te knopen. Een goede prijs voor een heel mooie kwaliteit doek. Na advies over de maat bij een medewerker van Pure Baby Love besteld. Super snelle reactie op mijn vraag, echt een fijne service. Ondanks directe verzending bij Pure Baby Love, deed de bezorging er wat langer over dan bedoeld. Maar het is goed gekomen met een dag vertraging.

Floor - 11-05-2019 12:34

Wow, deze doek is zachter dan zacht. Deze is gemaakt van organisch katoen en daardoor nog net iets zachter dan de andere doeken (die ook al superzacht zijn!). Echt heerlijk met mijn kleine dame van 2 maanden oud!

Anonymous - 04-01-2018 02:16

Heerlijke zachte doek, die gemakkelijk knoopt. Zowel Mn bijna 3 jarige peuter als Mn newborn kan ik hier in drafeh

Attachments:

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.