Carrier Happiness Grey - standard
11 Reviews | Add review

The new Pure Baby Love baby carrier is the perfect carrier for you! Fully adjustable, fits from 3m up to 2 years!

EAN

8719324165426  

€ 119,99 *
€ 49,99 *
Price per unit

 

Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

| More

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Baby carrier


The Pure Baby Love carrier is perfect for you! 100% ergonomic baby carrier. It means it supports your baby from knee to knee for an optimum hip position. As it is made of ultra-soft baby sling fabric, your child can retain the natural bulge of its back.

The baby carrier is made of 70% cotton and 30% bamboo. The baby carrier is ultra-soft and light.. 

The baby carrier fully supports your baby. It feels comfortable. The padding in the knee cavity prevents the fabric from cutting. The baby carrier offers the possibility to create a roll in the neck to fully support the baby’s neck and head.

The baby carrier is fully adjustable and durable. It is available from size 62 to size 92/98.

The PBL baby carrier has been tested according to the PD CEN/TR 16512:2015 standards, a very extensive safety test. The safety test proved the baby carrier can carry max. 20 kg, doesn’t any contain harmful substances, unsafe closures or clips and is made of a fire-retardant fabric.

Belly and back carry

The baby carrier can be worn either on back or belly. Back carry is only recommended once your baby can sit itself.

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Eline - 24-08-2021 14:12

Ik heb deze draagzak aangeschaft voor mijn pasgeboren zoontje. Het is een heel fijne stof en draagt fijn. Je kunt bij het bestellen de maten van je kindje doorgeven, zodat hij al aangepast is op de maat. Tijdens het dragen merkte ik dat mijn kindje er te ver 'in' zakte met zijn hoofdje. 'S avonds een berichtje gestuurd en ik werd snel terug gebeld, en later geappt met een persoonlijk filmpje waarin ik advies kreeg. Echt zo'n goede service! Ik ben super tevreden!

Petra - 08-04-2021 07:58

Thank you,carrier is very smart and nice.Perfect.

Nuwa - 28-11-2020 18:31

Omdat ik al een aantal draagzakken heb uitgeprobeerd die helemaal niet lekker zaten, was ik een beetje sceptisch om deze te proberen. De mooie prijs heeft me echter overtuigd en wat ben ik blij dat ik em heb besteld! Je moet even de tijd nemen om hem goed af te stellen, maar eens je dat voor mekaar hebt, zit die HEERLIJK! Eindelijk een draagzak gevonden die bij ons past!

Pieteke - 21-07-2020 15:20

Mooie en fijne draagzak. Goede en snelle service.

Marjet - 23-11-2019 19:56

Een hele fijne draagzak, stevige gespen en zachte stof die - onze dochter van 2 maand (maat 62)- goed omsluit. Het is fijn dat de draagzak makkelijk verstelbaar is en met het kindje mee groeit. Het kruislings dragen vergt nog enige oefening, wat mij wel comfortabel lijkt. Het afstellen en omdoen van kruislings dragen mis ik in het bijhorende filmpje. Ik was met onze eerste dochter een draagdoek gewend, echter is deze draagzak handiger om mee te nemen. Geen lange doek over de grond. Ik heb de grijze drager gekocht, een prima keus, wat bij elk kledingstuk aansluit. Al met al, een mooie prijs voor een fijne drager: Een absolute aanrader.

Anne Marije - 17-05-2019 20:27

Lekker zachte stof, makkelijk in de stellen en aan te doen. Draagt lekker en ook mijn zoontje zit er heerlijk in. Voor de kleintjes heeft de draagzak ook goede nek ondersteuning. Verder erg goede service van Pure baby love!

Caatje - 26-04-2019 19:17

Zoals eerder gezegd zou ik nog een review doen als mijn zoontje was geboren. Nu een jaar later kan ik zeggen dat ik nog steeds erg tevreden over ben! De zak is super makkelijk af te stellen, ook voor mijn man en na een uitleg door iemand van Pbl kan ik ook inmiddels goed rugdragen. Soms heb ik hem niet goed afgesteld waardoor ik last krijg van mijn rug, maar dat ligt echt aan mijzelf en niet aan Pbl. Je moet het gewoon goed afstellen dan gaat het perfect. Deze hele week heeft manlief ons zoontje van 11 kilo dagelijks ruim 8 kilometer gedragen in de bossen, zonder last van zijn rug (en dat heeft hij nogal snel) dus dat zegt wel wat. Ik vond de tips van iemand van Pbl in het begin van de draagtijd erg fijn, omdat zoontje nog niet in maat 56 zat. Ze gaf me toen wat tips zodat ik hem toch kon dragen (let op: mijn zoontje had toen al sterke nek). Ik heb echt al dagen deze draagzak gedragen en ben erg blij dat ik hem deze zomer ook nog even kan dragen op vakantie. Daarna toch over op een peuterdraagzak helaas. Ideetje voor jullie, Pbl? 😉 Kortom: super fijne draagzak, comfortabel en mooi en goed af te stellen. Precies zoals de omschrijving belooft.

Sabrina - 02-02-2019 20:23

Ik heb de "standaard" draagzak besteld. Hij is gemaakt van een mooie, zachte stof. Mijn dochtertje (broekmt.74 en bovenkleding mt 68) zat heerlijk in een goede houding in deze draagzak. Knietjes hoog, bolle rug en de nekrol als ondersteuning. Ze viel gelijk in een diepe slaap! Ideaal is ook dat het rugpand in hoogte verstelbaar is.
De draagzak zat bij mij helaas niet helemaal lekker, waardoor ik hem toch terug gestuurd heb. Prima service vanuit Pure baby love. Ze gaven advies, boden aan om te videobellen en terugsturen was geen probleem. Ondanks dat hij bij mij niet helemaal lekker zat, raad ik de draagzak zeker aan om te proberen! Het is een mooi product waar goed over nagedacht is en heerlijk zit voor je kindje!

Anonymous - 03-05-2018 17:00

Heerlijke draagdoek van fijn materiaal. Mijn zoon van 12 weken vindt het heerlijk. Mooi aan te passen en ik krijg hem zonder hulp makkelijk en snel aan en uit. De draagdoek is van luchtig materiaal gemaakt dus ideaal voor de zomer. Van een draagdoek kreeg ik last van mijn rug maar bij de draagzak heb ik daar geen last van.

Caatje - 14-04-2018 11:25

Nog niet kunnen uitproberen met de baby maar kan nu al zeggen dat de stof heerlijk aanvoelt en het allemaal erg makkelijk is af te stellen. Heel intuïtief en een prachtige print. Heb de grijze gekozen en was ergens nog bang dat blauw mooier zou zijn maar het is een hele mooie grijze kleur die overal bij past. Zal als de baby er eenmaal is nog eens een review plaatsen over mijn bevindingen. De service is in ieder geval inderdaad geweldig en laagdrempelig!

Marleen Ebbers - 13-04-2018 11:19

Super tevreden, gisteren de draagzak binnen gekregen.
Ik heb onze zoon vanaf het begin gedragen in een draagdoek en later een 'goedkope' draagzak gekocht. Deze beviel mij niet zo goed; je had 2 personen nodig om je kindje op je rug te dragen, niet handig dus.
Met deze draagzak had ik de kleine binnen no-time op de rug: door de tip van 'pure baby love'.
Nadat ik een foto naar PBL had gestuurd kreeg ik nog een tip, die ik zeker mee neem. Het is een draagzak met veel mogelijk heden. Ik ben nu al fan en zal een iedereen deze draagzak willen aanraden.
De service is super en het contact is laagdrempelig.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.